A hárfa egészségre gyakorolt hatásai

 

Ez a Magyarországon még alig ismert és Szeged környékén egyedülálló vibroakusztikus hangszer Németországban számos klinikán alkalmazott terápiás módszer, várandósok, veszélyeztetett terhesek, pszichiátriai gondozottak és minden idegrendszeri alapú megbetegedések kiegészítő kezeléseként, ahol stressz alapú betegségekben szenvednek. Kutatások és felmérések igazolják, hogy ez az ősi elven működő módszer rendkívül hatékonyan segíti az ilyen eredetű betegségek gyógyulását, de tudván, hogy a mai világban szinte mindenkit érint a stressz okozta egészségromlás, rendkívül széles spektrumot ölel fel az a terület, ahol eredményesen alkalmazható. A hárfa terápia során az idegrendszer teljes nyugalmi állapotba kerül, az izmok ellazulnak és a speciális tao hangsor vibrációjának köszönhetően, a testet ért rezgéshullámok közvetlenül fejtik ki jótékony hatásukat. 

Csak néhány példa: visszafordíthatatlan daganatos betegeknél fájdalomcsillapító hatás, diabéteszes gyerekeknél állandó, korrekt cukorszint, várandósoknál visszafordított terhességi betegségek, alvászavarok megszűnése, depresszió, szorongás, pánikbetegség gyógyulása, általános lelki állapot javulás az egészséges embereknél is.

 A hárfakezeléseket irányított, terápiás beszélgetéssel kiegészítve, segít feldolgozni és megérteni az adott körülményt, így hosszútávon érhető el javulás.

2017.07.31.

Vissza

Facebook

Elérhetőség

rishiegeszsegotthon@gmail.com

+36 70 428 3222