Rishi
Az egészség természetes!

Mi a Rishi Egészség Otthon?

A Rishi Egészség Otthonban a legtöbb testi vagy lelki problémára megoldást tudunk nyújtani, amelyből Ön kiutat keres. Egyéni és csoportos terápiáinkkal, képzett és tapasztalt szakmai csoportunkkal együttesen foglalkozunk minden emberrel, ezáltal a figyelem és szakértelem sokszorosát nyújtjuk. Úgy gondoljuk, hogy minden probléma és betegség egyedi terápiát igényel és ahány ember, annyi gyógyulási út. Az egyénre jellemző finom egyensúlyt kell megtalálni ahhoz, hogy egy-egy kezelés hosszú távon is sikeres legyen.

Miben tudunk Önnek segíteni?

Nálunk mindenki megtalálja az egészséges harmóniájához szükséges „eszközt”, amellyel tevékenyen együttműködve, kezelő és kezelt közösen hozzák helyre a felborult testi vagy lelki egyensúlyt. Ebben a folyamatban a problémák mélységeit és valódi kiváltóit szüntetjük meg, ami által a célhoz vezető úton komoly változásokon megy keresztül minden ember. Nehéz élethelyzettel küzd? Állandóan visszatérő krónikus panaszai vannak? Gyakran fáj a feje, vagy emésztési problémák nehezítik a mindennapjait? Esetleg stresszes életet él vagy nem tudja, hogyan tegye rendbe felborult életritmusát? Hormonproblémái vannak, gyermektervezés előtt áll, vagy „minden rendben van” mégis régóta hiába várják a gyermekáldást? Legyen szó hétköznapi lelki problémáról, vagy súlyosabb testi problémáról, beleértve a légzőszervi, emésztőszervi, vagy idegrendszeri tüneteket, alvászavarokat egyéni és komplex terápiával segítségére lehetünk, hogy végleg maga mögött hagyhassa ezt a nehéz terhet, és hogy a későbbiekben is megőrizze egészségét.

Rehabilitációs programjaink

A konkrét terápiák mellett hosszú távú - több napos vagy akár több hetes - itt tartózkodással lehetőséget biztosítunk arra, hogy a hétköznapi mókuskerékből kilépve egy teljesen új életet tudjon kezdeni. Egyénre szabott terápiás programját úgy alakítjuk, hogy az egészséges életmódhoz szükséges minden ismeretet elsajátíthasson és új emberként térjen haza mindazzal a tudással, ami új életvezetéséhez elengedhetetlen. Az Egészség Otthon igazi otthonként szolgál azok számára, akik változtatni szeretnének, és igénylik az otthon jól megszokott melegét, komfortérzetét és a folyamatos, szakértő segítséget. Kórházi tartózkodás után a lábadozást megkönnyítő, közérzet javító, gyógyulást segítő, illetve hatékonyan támogató kezelésekkel és életvezetési tanácsokkal kísérjük Önt ebben a folyamatban.

Facebook

Elérhetőség

rishiegeszsegotthon@gmail.com

+36 70 428 3222