B. Balogh Orsolya

hangterapeuta

Életem első hangmasszázsa alkalmával úgy éreztem, teljes biztonságban vagyok, körülvesz a szeretet, elfogadás. Ilyen lehet az anyaméhben – fogalmaztam meg a terapeutának a kezelés után.

Bár ezt megelőzően az ELTE Bölcsészkarán, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szereztem diplomát, éreztem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni.

Jelentkeztem az első Magyarországon indult Peter Hess-féle hangterápiás képzésre 2003-ban. Azóta, - a három lányom - születése körüli idők kivételével folyamatosan foglalkozom a hangtálas terápiával, mind elméleti hátterével, mind pedig a gyakorlatban kezelések alkalmával. Dolgoztam felnőttekkel stresszoldó és konkrét problémákat feloldó terápiák kapcsán, foglalkoztam fogyatékos óvodásokkal, kisebb és nagyobb gyerekekkel, egyéni és csoportos kezelések keretében.

2012 óta az Antropozófus Gyógyászati Képzés hallgatója vagyok.

A hangtálas kezelések esetében az eszközök hangja és a tálak rezgése, melyet átadnak a fizikai testnek, együtt hatnak az emberre. A hang az ember finomabb részeit érinti meg, míg a rezgések a test görcseit, blokkjait oldják.

Célom az, hogy a hozzám fordulóknak a legmagasabb színvonalú és a leghatékonyabb segítséget tudjam nyújtani és a terápiára jelentkezőkről a legteljesebb képet alkossam és teljes biztonsággal tudjam felmérni azt, ha orvosi beavatkozásra, vagy más terápiára van szükség.

Angolul és németül felsőfokon beszélek, ez lehetőséget ad arra, hogy magyarul nem beszélő pácienseket is fogadni tudjak.

Tevékenységek:

  • Tibeti hangtálas terápia

Vissza

Facebook

Elérhetőség

rishiegeszsegotthon@gmail.com

+36 70 428 3222